Feldenkrais: Maak een ontdekkingsreis van je dagelijks bewegen en kom thuis in je lijf

Over mij 

Josien

                                                                 Josien

O o i t  raakte het vrije en onderzoekende in de Feldenkrais bewegingen mij. Feldenkrais gaat over essentie: essentie van leven, essentie in bewegen.
Yess !
Ik had beet dit is het waar mijn ziel naar op zoek is en tot op vandaag heeft het mij niet meer los gelaten. Hoe mooi is dat!

De coach in mij vind het heel fijn om je te begeleiden, te spiegelen aan en je te ondersteunen met bewegingen in je lijf. En je zodoende te leren jouw potentie meer te leven.
Van Feldenkrais doen word ik enorm blij, vitaal en levendig. Het lesgeven in ‘continious learning’ van de Feldenkrais is voor mij een essentiële stap verder naar een subtieler gewaar – worden van en daarmee het openen van het helend en zelf-oplossend vermogen in mij.

Ruimte voor Mind-ful Bewegen

Mijn ‘Ruimte voor Mind-ful Bewegen’ is een werkplaats  voor spelen en puzzelen met je bewegingen.
Een plaats om er de luchtigheid van het ‘leren te leren’ te ervaren en het is een speelplaats voor een dieper contact maken met jezelf.

Jouw lijf is de expressie van dit vermogen om  jouw potentie te leren leven.
Ik geef je de moed ( en die heb je hiervoor nodig) om jouw stroom te gaan ervaren en dan dichter bij jou te komen. En door te stromen ontdek je daarin een dieper welzijn en ga je je vrij en beweeglijk voelen. Naast het eigen lijf ook in je mens/mens-contacten, in jouw expressie van wie je bent en wat je doet.
Met hoofd, lijf en hart samen in verbinding. En wie weet op nog zoveel manieren meer om je in uit te gaan leren drukken.

Vanuit mijn levens ervaring op velerlei gebied leer ik hoe pijn in het lichaam je beste leraar kan zijn. Pijn is om van te leren en het brengt je uiteindelijk meer in je kracht.

Als Feldenkrais ‘practitioner’ leer ik je om via jouw bewegingen inzicht te krijgen in hoe jij in jouw lijf reageert op situaties van buiten af. Mijn benieuwde en creatieve aard zorgt ervoor dat ik met je mee beweeg, om zo samen creatief tot ‘bewegingen’ te kunnen komen die jou lekker in je vel laat zitten.

Ben jij klaar voor een ontdekkingsreis in jouw bewegen?
Klik maar eens op mijn onderstaand uitnodigende filmpje…

 

 

Meer weten? mindfulbewegen@gmail.com  
Ik kan je er zeker een eindje mee op weg helpen!

Mindfulbewegen@gmail.com Telefoon: +31 (0) 6 533 84 552