Feldenkrais: Maak een ontdekkingsreis van je dagelijks bewegen en kom thuis in je lijf

Over mij

In 1984 begon het. Ik deed mee in een weekend over Feldenkrais.  Het vrije onderzoekende in de Feldenkrais bewegingen raakte me. Nog nooit zoiets ervaren. Het ging over essentie, essentie van leven, van bewegen.
De coach in mij vind het heel fijn om je te begeleiden, te spiegelen aan en je te ondersteunen met bewegen. En zo leer je jouw potentie meer te leven.
Van Feldenkrais doen wordt ik enorm blij, vitaal en levendig. Feldenkrais lessen geven is het leukste vak wat er is om te doen. De Feldenkrais methode is voor mij een essentiële stap verder naar subtieler gewaar worden en daarmee het openen van het zelfhelend en oplossend vermogen in mij.

Ruimte voor Mindful Bewegen

Mijn ‘Ruimte voor Mindful Bewegen’ is een werkplaats om te spelen en te puzzelen met je bewegingen.
Een plaats om  luchtigheid van het leren te leren te ervaren en een speelplaats voor contact maken met jezelf.

Jouw lijf is de expressie van dit vermogen om  jouw potentie te leren leven.
Ik geef je de moed om jouw stroom wel te ervaren en dan dichter bij jou te komen. En door te stromen en een dieper welzijn daarin te ontdekken, ga je je vrij en beweeglijk voelen. Naast het fysieke ook in je contacten, jouw expressie in wie je bent en wat je doet.
Met hoofd, lijf en hart samen in verbinding. En wie weet op nog zoveel manieren meer om je in uit te gaan leren drukken.

Mijn achtergrond in Cesar therapie (1976) en meer leert me hoe pijn in het lichaam je beste leraar kan zijn. Pijn is om van te leren en het kan je uiteindelijk juist in je kracht brengen.

Als Feldenkrais practitioner (2003) leer ik je om via jouw bewegingen inzicht te krijgen in hoe jij in jouw lijf reageert op situaties van buiten. Mijn benieuwde en creatieve aard zorgt ervoor dat ik met je mee beweeg, om zo samen creatief tot ‘bewegingen’ te kunnen komen die jou lekker in je vel laat zitten.

 

 Ben jij klaar voor een ontdekkingsreis in bewegen? Klik op mijn onderstaand uitnodigende filmpje…

 

 

Meer weten? mindfulbewegen@gmail.com  
ik kan je zeker een eindje op weg helpen!

Mindfulbewegen@gmail.com Telefoon: +31 (0) 6 533 84 552